Ulasan mengenai Titanium

 • Andi
  Pada mulanya saya membeli gel Titanium untuk meningkatkan ereksi. 3 hari selepas permohonan, saya melihat hasil besi. Dan setelah 2 minggu zakar saya tumbuh 3 cm. Dan rasanya seperti meningkatnya kepekaan, keakraban itu sendiri terasa cerah dan dengan syahwat. Bagus saya pesan 2 tiub.
  Titanium
 • Hendri
  Tidak mungkin menggunakan gel Titanium setiap hari, tetapi peningkatan keakraban menjadi ketara selepas dos ketiga. Sekarang saya sering menggunakan krim 30 minit sebelum melakukan hubungan seks. Ia menyerap dengan cepat dan tidak mengotorkan seluar dalam. Seks ternyata berkualiti tinggi dan tahan lama. Ukuran zakar juga telah berubah menjadi lebih baik.
  Titanium
 • Rudi
  Gel Titanium disampaikan kepada saya oleh seorang gadis. Saya tidak benar-benar mempercayai hasilnya, saya ragu-ragu, tetapi saya harus melakukan sesuatu dengan ereksi yang perlahan. Selama 2 minggu saya lupa tentang masalahnya, mula bereksperimen dengan gadis itu, bermain permainan main peranan. Seolah-olah angin kedua terbuka dalam diri saya, zakar meningkat 4 cm.
  Titanium
 • Hendra
  Saya tidak ragu-ragu mengenai pembelian saya. Saya memesan gel Titanium di Internet. Anggota telah meningkat sebanyak 4 cm. Ini cukup untuk saya. Tempoh hubungan intim juga menjadi lebih lama. Sebelum ini, gadis itu sering menuduh saya datang dengan cepat. Dan sekarang saya dapat membanggakan ketahanan keluli.
  Titanium
 • Hendra
  Gel Titanium adalah ubat yang selamat dan berkesan untuk pembesaran zakar. Saya memesannya secara dalam talian dan semua masalah saya diselesaikan. Anggota telah menjadi lebih besar dan lebih tebal, saya tidak dapat menyelesaikannya untuk masa yang lama, saya membawa gadis itu menjadi orgasme.
  Titanium
Penilaian pengguna Titanium
4.7
16