Arahan penggunaan Titanium

Arahan untuk menggunakan gel Titanium

Cara menggunakan Titanium untuk membesarkan zakar anda dengan cepat

Cara menggunakan gel Titanium dengan betul, anda akan dapati dalam arahannya. Sangat penting untuk mengikuti arahan, jadi anda akan mendapat hasil yang dijamin. Doktor di Indonesia mengesyorkan gel yang akan memberi anda pembesaran zakar yang cepat. Ia meningkatkan peredaran darah, mencegah radang prostat, dan meningkatkan panjang zakar. Petunjuk untuk digunakan: ketidakpuasan dengan ukuran penis, kemerosotan ereksi, ejakulasi cepat.

Bagaimana nak guna?

Arahan untuk menggunakan gel Titanium adalah mudah. Sebelum mengambil krim, anda perlu mandi air suam, yang akan membantu meningkatkan keplastikan tisu organ. Penting untuk menerapkan krim pada kulit kering anggota yang teruja dalam jumlah yang sedikit. Urut krim sehingga diserap sepenuhnya.

Kontraindikasi

Oleh kerana hanya terdapat bahan semula jadi dalam komposisi, ia tidak dapat digunakan dengan intoleransi individu. Lelaki yang belum berumur 18 tahun, lebih baik tidak menggunakan krim. Sekiranya arahan itu diikuti, tiada tanda-tanda sampingan yang dijumpai. Overdosis boleh memprovokasi:

  • sakit kepala,
  • loya
  • alahan.

Untuk lelaki berusia lebih dari 70 tahun, lebih baik menggunakan gel tersebut setelah berunding dengan doktor.